diumenge, 5 de juny del 2011

Blood cleaner

Tot i les noves tecnologies, els nens i nenes d’avui continuen sent nens i nenes. No perquè treballem de forma digital, no perquè els oferim un aprenentatge més ajustat a les seves necessitats tenen la capacitat d’estar concentrats tota l’estona sense tenir un petit descans entremig.
De què estic parlant? Doncs avui en dia, a la xarxa trobem infinitud de minijocs, molt ràpids de fer, que permeten distreure i divertir a l’alumne durant un període molt curt de temps, el suficient per poder reprendre l’activitat.

Aquest és un recurs molt vell, si abans s’omplia una fitxa i abans de passar la següent el mestre demanava als alumnes que la pintessin era perquè tinguessin aquestes dos-tres minuts de desconnexió per poder continuar seguidament la feina.

Yupis, és un portal de jocs. D’aquests portals n’hi ha molts, però ens hem centrat en Yupis perquè és el que més permet de forma més evident la col·laboració i la participació del usuaris. Cosa que ajuda a que els alumnes s’adonin de la necessitat de considerar la xarxa un espai comú i que com més i millors siguin les pròpies aportacions i les aportacions dels altres més qualitat trobarem al lloc web.

Així doncs, blood cleaner, dins de YUPIS, és un programa d’impàs, de desconnexió que omple de manera digital, i treballant continguts donats, estones i moments de pausa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada